“Barkácsolt” szellőző rendszerek

És végül ejtsünk szót, az un. “barkácsolt” szellőző rendszerekről.

Ezek a szellőző rendszerek más cégek, “ezermesterek”, szakik, esetleg a lakás tulajdonosa által összetákolt, tuti tippek, vagy biztosra vett jótanácsok alapján kiépített dolgok. Közös tulajdonságuk, hogy egy-egy ragyogó elmélet gyakorlati cáfolatai. Mindig van ok és érv a kiépítés helyére, módjára és “szakszerűségére”, de ezt csak a penész nem hajlandó tudomásul venni és fittyet hányva az elméletekre, de legfőképpen a gyakorlatra és a kiépített szellőzésre, vígan tenyészik tovább.

Teljesen jogosan kérdezi, hogy ha nem mi csináljuk(tuk), akkor miért szerepeltetem ebben a felsorolásban? Nos, azon egyszerű oknál fogva, hogy mi hajlandóak vagyunk ezeket a rendszereket átnézni, felülvizsgálni, a használható elemeiket a saját rendszerünkbe beépítve működőképessé tenni. Sőt, amennyiben alkalmas rá az épület vagy lakás és aktív rendszert tudunk belőle kiépíteni, még pénzvisszafizetési garanciát is adunk rá.

Ugyanakkor ha nem kérdezik, mi nem mondjuk el a véleményünket a “barkácsolt” szellőző rendszer kiépítőjéről, nem fogjuk megpróbálni a saját renoménkat azzal emelni, hogy a másikat pocskondiázzuk. Így ha Ön vagy éppen családtagja, esetleg jó barátja építette ki a nem működő rendszert, akkor sem kell attól tartania, hogy mondjuk a felesége, vagy a családja előtt kinevetjük, esetleg elhordjuk mindenféle légtechnikai analfabétának, vagy műszaki antitálentumnak. (Abban az esetben sem, ha nem árulja el nekünk, hogy ki volt aki elkövette a rendszer kiépítést.)
Mi felmérjük a jelen állapotot és elmondjuk, hogy abból mit kell megszüntetni, mit lehet megtartani és mivel kell kiegészíteni ahhoz, hogy egy működőképes szellőző rendszerré alakítsuk át a meglévőt.

Ehhez mindössze annyira van szükség, hogy itt a következő sorban lévő gombra kattintva:


eljöjjön velem a következő oldalra, ahol megadhatja az adatait ahhoz, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot egy személyes találkozó létrehozásához.

Visszahívjuk!

Ha kérdései vannak, de nem akar hosszadalmas levelezésbe bonyolódni
IDE KATTINTVA
kérheti, hogy hívjuk vissza.
(Kérjük megértését, ez télen amikor a legtöbben penészednek, nem azonnali, hanem 24 órán belüli visszahívást jelent.)

Önök írták, mi közreadjuk!

Ügyfeleink-vevőink, rólunk és szellőzőrendszereinkről alkotott véleményét IDE KATTINTVA olvashatja el. Fontos! Mi csak közlünk vevővéleményeket, nem írunk saját kezűleg és nem iratunk ilyesmit szövegíróval. Minden vélemény velünk valódi, személyes kapcsolatba került emberek véleménye, nincs köztük "H. Smith / Florida" vagy "Ingrid S. / Svájc" névvel valósnak feltüntetett de sehol sem ellenőrizhető vélemény. Sőt, ha szeretné, az Ön véleményét is szívesen közzétesszük itt.