Helyszíni felmérés megrendelése


Ezen az oldalon kérhet egy személyes találkozót velem, vagy valamelyik kollégámmal. Nincs más dolga, mint kitölteni ezt az űrlapot és mi legkésőbb a következő munkanapon hívni fogjuk, hogy pontos időpontot tudjunk egyeztetni Önnel.


Az űrlap kitöltésével Önnek semmilyen fizetési kötelezettsége nem keletkezik!

Az űrlapot elküldve csak azt jelzi, hogy szeretné felvenni a kapcsolatot velünk, hogy beszéljünk egy személyes találkozóról. Megrendelésnek csak attól fogva számít bármi, ha a telefonon megbeszélteket Önnek írásban (emailben) elküldjük, és azt Ön viszontválaszban, mint megrendelést, megerősíti!

A helyszíni felmérés, egyösszegű ajánlatkészítés és a tanácsadás díjtalan, kizárólag kiszállási díjat számolunk fel, melynek összegét kollégánk még a helyszíni felmérés időpontjának megbeszélésekor kiszámolja Önnek, tehát ELŐRE közölni fogjuk, és csak ennek ismeretében kell a felmérés megrendeléséről döntenie.

Ha Ön Budapesten, vagy annak 40 kilométeres körzetében lakik, akkor a helyszíni felmérés díja 6.000.- Ft +áfa/cím. Ha messzebb lakik, mint 40 km, akkor pedig 80.- Ft+áfa/km a kiszállási díj oda és ugyanennyi vissza is.

Tisztában vagyunk vele, hogy ha valaki mondjuk Körmenden, Pécsen, Békéscsabán vagy éppen Kisvárdán lakik, akkor a kiszállási díj akár 30-40 ezer forintra is rúghat. Ezért több megoldást is kitaláltunk ennek a díjnak a csökkentésére.

  1. A legegyszerűbb mód, ha egy-két szintén penészedéssel küzdő ismerősével összefognak és úgy hívnak ki több címre egyszerre. Huszonötezer forintot meghaladó kiszállási díj esetén a kiszállási díjba három lakás felmérése belefér, amennyiben azok azonos településen vannak, vagy közigazgatásilag ugyanahhoz a településhez tartoznak. Ha több, mint három címet kell felmérni, akkor a negyedik címtől a kiszállás alapdíját, 6.000.- Ft-ot kérünk minden újabb címért.
  2. A másik mód pedig az, hogy Ön megmondja, hogy maximum mennyi pénzt szán a felmérésre. Ebben az esetben, mi felvesszük egy olyan adatbázisunkba, ahol azokat a megrendelőinket tartjuk nyilván, akikhez akkor megyünk csak felmérni, ha éppen arra felé van dolgunk, azon a körön belül, amit ők kiszállási díjként megadtak. Egy példával elmagyarázom, hogy érthető legyen:

Ha Ön mondjuk Kaposváron lakik, és azt mondja nekünk, hogy maximum 8.000.- Ft-ot szán a felmérésre, akkor mi rajzolunk Kaposvár körül egy akkora kört, amibe a 8.000.- Ft kiszállási díj belefér. Így, ha a közeljövőben ebben az 50 km sugarú körben akad dolgunk, akkor értesítjük Önt is, és megcsináljuk a felmérést. De az M7-es 53 km Kaposvártól, így ha ott megyünk valahova, nem fogjuk Önt értesíteni.  Ha azonban 10.000.- Ft-ot mond, akkor egy nagyobb kört rajzolunk, így valószínűleg jóval hamarabb fogunk eljutni Önhöz, mert így már minden alkalommal hívni fogjuk, ha az M7-esen elmegyünk legalább Balatonszárszóig.

Nagyon fontos tudni, hogy ha kifizeti a teljes kiszállási díjat, akkor  Ön határozhatja meg, hogy mikor legyen a felmérés. Ha szűkíti a kört, akkor viszont csak abban az esetben megyünk ki Önhöz, ha útba esik, mert arrafelé van dolgunk és belefér időben a felmérés. Ezért ez így sohasem kiszámítható. Volt Pécsi ügyfelünk, akihez két nappal az ajánlattétele után már tudtunk menni, és volt olyan Békéscsabai ügyfelünk, aki négy hónapot várt ránk, pedig kétszer is voltunk ez idő alatt arra, csak időpontot nem tudtunk egyeztetni vele.

Remélem érthető minden a fentiekből. Ha közben mégis felmerült volna bármilyen kérdése, nyugodtan töltse ki az űrlapot, és kérdezzen meg bennünket, amikor visszahívjuk!

Visszahívjuk!

Ha kérdései vannak, de nem akar hosszadalmas levelezésbe bonyolódni
IDE KATTINTVA
kérheti, hogy hívjuk vissza.
(Kérjük megértését, ez télen amikor a legtöbben penészednek, nem azonnali, hanem 24 órán belüli visszahívást jelent.)

Önök írták, mi közreadjuk!

Ügyfeleink-vevőink, rólunk és szellőzőrendszereinkről alkotott véleményét IDE KATTINTVA olvashatja el. Fontos! Mi csak közlünk vevővéleményeket, nem írunk saját kezűleg és nem iratunk ilyesmit szövegíróval. Minden vélemény velünk valódi, személyes kapcsolatba került emberek véleménye, nincs köztük "H. Smith / Florida" vagy "Ingrid S. / Svájc" névvel valósnak feltüntetett de sehol sem ellenőrizhető vélemény. Sőt, ha szeretné, az Ön véleményét is szívesen közzétesszük itt.