Hibrid szellőző rendszerek

Hibrid, higroszabályozású szellőző rendszerek

Ezek a rendszereink, amelyek társasházakban, a gravitációs szellőzés elvén működve, a központi szellőző strang, kürtő hatását kihasználva kerülnek kiépítésre. Akár új építésű társasházaknál.akár régebbi típusúak felújítása során kiépíthetőek ezek a rendszerek. A hibrid rendszerek közös tulajdonsága, hogy folyamatosan működtetve, éves üzemeltetési költségük nem haladja meg strangonként (ami akár 7 emelet magas is lehet) a 3.000.- azaz a háromezer forintot.

Akik hagyományosan szellőztetett társasházban élnek, ahol naponta csak néhány órán át működtetik a wc- és fürdő-strang elszívó ventilátorát a magas villanyszámla miatt, azoknak nem kell elmagyaráznom, hogy milyen kellemetlen, ha pl. egy vendég érkezik, és a wc használat után nincs ami elszívja a szagokat, mert csak reggel 6-9-ig és este 6-9-ig megy a tetőn a ventilátor.

A hibrid rendszereinknél ez nem jelent problémát, mert 24 órán keresztül, mindig a levegő elhasználtságának megfelelő mértékben szellőztetnek. (Arról nem is beszélve, hogy pl. a wc szellőzését mozgásérzékelő beépítésével tökéletesen a valódi szellőzési igényekhez tudjuk igazítani.)

Természetesen ezeknek a rendszereinknek a kiépítése minden esetben egyedileg, az adott épület adottságait figyelembe véve történik. Amennyiben komplett rendszerként szereljük ezekre a rendszereinkre is vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia szerződésünk.

Ha azt gondolja, hogy ráismert a társasházukra a fenti leírásból, akkor kérem, hogy erre a gombra:


kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot, és nézzük meg közösen, hogy hogyan lehet alacsony üzemeltetési költséggel 24 órán át szellőztetni.

Visszahívjuk!

Ha kérdései vannak, de nem akar hosszadalmas levelezésbe bonyolódni
IDE KATTINTVA
kérheti, hogy hívjuk vissza.
(Kérjük megértését, ez télen amikor a legtöbben penészednek, nem azonnali, hanem 24 órán belüli visszahívást jelent.)

Önök írták, mi közreadjuk!

Ügyfeleink-vevőink, rólunk és szellőzőrendszereinkről alkotott véleményét IDE KATTINTVA olvashatja el. Fontos! Mi csak közlünk vevővéleményeket, nem írunk saját kezűleg és nem iratunk ilyesmit szövegíróval. Minden vélemény velünk valódi, személyes kapcsolatba került emberek véleménye, nincs köztük "H. Smith / Florida" vagy "Ingrid S. / Svájc" névvel valósnak feltüntetett de sehol sem ellenőrizhető vélemény. Sőt, ha szeretné, az Ön véleményét is szívesen közzétesszük itt.