Ingyenes árajánlat kérés

Amennyiben szeretné megtudni, hogy mennyibe kerülne lakásának higroszabályozású szellőző-rendszerrel történő penészmentesítése, kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet, és csatolja a ház, vagy lakás alaprajzát a kérdőív végén található „Alaprajz csatolása” című ablakba. 

Ha az Ön lakásának penészedésére nem egy higroszabályozású szellőző rendszer kiépítése a megoldás, akkor arra árat, csak egy helyszíni felméréskor tudunk mondani.

Nincs szükségünk feltétlenül mérnök által készített tervrajzra, az is elég, ha Ön lerajzolja kézzel a lakás alaprajzát méretarányosan, és bejelöli rajta az ajtókat, ablakokat, beltéri ajtókat, gázüzemű főző és fűtő, vagy vízmelegítő berendezéseket. Természetesen, egy építész által készített alaprajz több részletet árul el nekünk, de ha nincs meg az eredeti tervrajz, akkor elég lesz a kézzel rajzolt is.

Az így rendelkezésünkre bocsátott adatok alapján készítünk egy ajánlatot, aminek legfontosabb adatait elküldjük Önnek. Ez a levél, azt fogja tartalmazni, hogy mennyibe kerül és milyen (passzív, aktív higrosztáttal vezérelt ventilátoros, aktív központi ventilátoros) a rendszer, amit terveztünk Önnek.

Amennyiben az ajánlatban szereplő összeg az Ön számára elfogadható, akkor az előzetes terv véglegesítéséhez, és a szerződéskötéshez fogunk személyesen kiszállni Önhöz.

Erre a helyszíni felmérésre azért van szükség, hogy biztosak lehessünk benne, hogy a terv alapján készülő rendszer a valóságban is a tervnek megfelelően kivitelezhető-e. Amennyiben igen, akkor a szerződést megkötjük és már csak a beépítés idõpontját kell leegyeztetni. Amennyiben valamilyen probléma akad, a tervben nem látható okból kifolyólag, akkor a kollégánk a helyszínen újratervezi a rendszert, és ajánl Önnek kivitelezhető lehetőséget megfelelő módosításokkal az eredeti tervhez képest. Erre, az utólagos módosításra általában az általunk rajzból tervezett rendszerek 2-5%-ában van szükség, ugyanakkor ilyen esetben a költségek változása nem szokta meghaladni az eredeti ajánlathoz képest a 10-15%-ot, viszont az esetek túlnyomó részében lefelé, tehát olcsóbb lesz az ajánlat.

Májustól októberig, az ajánlatkérő űrlap elküldésétől számítva 1-2 hét, amíg az ajánlatot meg tudjuk küldeni Önnek, attól függően, hogy kell-e az adatlapon közölteken kívül más adatot is kérnünk Öntől. Októbertől májusig nem tudunk ingyenes ajánlatot készíteni, olyankor a helyszíni felmérés a kizárólagos módja az ajánlatkészítésnek.

Az ingyenes ajánlat kérését akkor érdemes választania, ha nem jelent a penészedés és a páralecsapódás égető problémát Önnek. Ebben az esetben az űrlap és az alaprajz elküldését követő két héten belül kapni fog tőlünk egy ajánlatot. Ha ezt elfogadja, és a benne szereplő rendszert megrendeli, akkor további kb. egy hét múlva kollégánk személyesen is felkeresi Önt, hogy véglegesítsék a tervet és megbeszéljék a megrendelést. A megrendelést követően további egy-két héten belül tudjuk a szellőzőrendszert kivitelezni. Így az ingyenes ajánlat kérése és a kivitelezés között kb. 3-6 hét telik el.

Ha sürgősen szeretne megszabadulni a penészedéstől, akkor érdemes inkább a helyszíni felmérést választania, amit követően jóval hamarabb sor kerülhet a kivitelezésre is.