Moldiless penészölő spray

 

Moldiless baktérium és penészölő folyadék.

Nos, ez egy 250 ml-es szórófejes flakonban található illatos folyadék, amit pontosan úgy használhat, mint bármilyen egyéb tisztító, vagy lemosó szert. Ráspricceli a tisztítani kívánt felületre, kis ideig hatni hagyja, majd letörli. Kész.

És hogyan hat?

Gyógy- és fűszernövények baktérium és gombaölő hatóanyagait kombinálva, azok hatását egy modern eljárással megsokszorozva úgy öli meg a penészt és a káros baktériumokat, hogy közben semmilyen veszélyt nem jelent sem ránk, sem más melegvérű élőlényre. A modern technológia, az úgynevezett nanotechnológia, aminek segítségével ezekből a növényi hatóanyagokból kizárólag a valóban hatásos molekulákat lehet kivonni és azokat megfelelő méretű és formájú nanokompozitokká alakítva, eddig elképzelhetetlen hatékonysággal lehet hadra fogni.

A kamilla, az egyik legelterjedtebben használt gyógynövény
A kamilla, az egyik legelterjedtebben használt gyógynövény

 

Képzelje el azt, hogy ezzel az eljárással egyetlen filternyi kamillavirág hatóanyagát olyan mértékben lehet hatékonnyá tenni, mintha kamillatea főzéssel 100 filtert használtunk volna fel. Persze vannak alkotó elemek, amiknek a hatékonysága csak megtízszereződik, és vannak olyanok is, amiknek viszont több ezerszeresére nő hatékonysága egy nanokompozit alkotóelemeként.

Vegyünk példaként egy növényi hatóanyagot, amely azonnal megöli a penészt, ahogy annak sejtfalán átjutva bekerül a gombába. Egyetlen bibi van csak: ez egy borzasztóan „könnyen barátkozó” hatóanyag, amely gyorsan magához csatol rengeteg féle molekulát, ha erre lehetősége nyílik. Ettől a hatékonysága nem változik meg, csak a mérete. Az viszont többszörösére nő a csatolt részek miatt. Pont akkorára, hogy nem fér át a sejtmembrán nyílásain. Tehát hiába van hatóanyagom, ha nem tudom bejuttatni a sejtbe, a penész élni és virulni fog továbbra is.

Node, itt jön a nanotechnológia! Ezzel az eljárással ezt a hatóanyagot olyan molekulákba tudjuk becsomagolni, amelyek nem teszik lehetővé a további növekedését, valamint azt is meg tudjuk oldani, hogy a hatóanyag munkáját segítő molekulákat használjunk ehhez a csomagoláshoz. Így a mérete is megfelelő marad amivel át tud jutni a sejtmembránon, és még fegyvert is adunk a kezébe amivel, sokkal hatásosabban tud végezni a baktériumokkal, gombákkal. (Ez olyan, mint a Kalmopyrin a náthára. Nem rossz magában, elmulasztja a náthát, de C vitaminnal gyorsabban és kisebb adagban teszi!)

 Zseniális, nem?

Nagyon jól lehet tesztelni a hatékonyságát az un. lekvár teszttel. Ehhez két befőttes üvegre van szükségünk, melyekbe teszünk két-két kanál (lehetőleg) házi lekvárt. Az egyikre spriccelünk egy kis vizet, a másikra pedig egy kis Moldiless-t. Aztán megnézzük, ahogyan a vizes lekváron néhány nap alatt kialakul a penész telep, míg a Moldiless-el kezelt lekvár szépen, lassan, penésztelenül megszárad.

(Volt, aki kipróbálta ezt a tesztet, és azzal hívott fel, hogy a másik lekvár sem kezdett el penészedni, pedig már egy hete kirakta. Nos, ebben az esetben azon kell gondolkodni, hogy vajon milyen anyagot tehetett a gyártó a lekvárba, ami nem engedi a penész megtelepedését?)

A citromfű az egyik legerősebben fungicid (gombaölő) tulajdonságú őshonos gyógynövényünk
A citromfű az egyik legerősebben fungicid (gombaölő) tulajdonságú őshonos gyógynövényünk

A Moldiless-nek két hátránya lehet:

  1. Az egyik, hogy a benne található alkotóelemek az arra hajlamos egyénekben irritációt válthatnak ki. Ezt hasonlóképpen, mint az egyéb allergia vizsgálatoknál, kis mennyiségben a bőrre cseppentve ellenőrizhetjük. Akinél esetleg a bőr kipirosodását okozza, az lehetőleg a továbbiakban ne fújja magára.
  2. A másik pedig, hogy mivel nem tartalmaz aktív klórt, így a penészfoltokat nem fogja kifehéríteni, mint az egyéb, penész elleni, erősen mérgező szerek. A Moldiless-el lemosott felületek tiszták lesznek és az ott lévő penész teljesen elpusztul, de mondjuk egy porózus felületen a pórusokban található penészt nem fogja kifehéríteni.

 

De pont ezért választjuk, nem? Mert nem mar szét semmit, és nyugodtan belélegezhető a levegőbe kerülve. Nem kell attól félnünk, hogy a falra fújt szer elpárolgott gőzeit  egész éjjel belélegző gyermekünknek bármi baja lehet. 

Már csak egyetlen dolgot kell elmondanom erről a páratlan termékről, ez pedig az ára:

3.500.- Ft 

Abban az esetben, ha egy darabot rendel.

Ha legalább négyet kér belőle egyszerre, akkor csak 3.000.- Ft / db

Természetesen van szállítási költség is, ami mindig az aktuális postai szállítási díj.

Az alábbi űrlapot kitöltve tudja megrendelni a terméket. Fontos tudnia, hogy nem keletkezik fizetési kötelezettsége az űrlap elküldésével, a rendelését csak akkor tekintjük szabályos megrendelésnek, ha egy telefonos egyeztetést követően, miután kollégánk felhívta Önt, a közösen egyeztetett megrendelésről szóló emailt visszaigazolja. Tudjuk, hogy ilyenkor még felmerülhetnek kérdései, ezért nyugodtan töltse ki az űrlapot, amikor visszahívjuk, mindre válaszolunk.