Otthonfelújítási támogatás

Otthonfelújítási támogatás már szabályozott szellőzési rendszer kiépítésére is!

A Magyar Közlöny 2021/64. számában megjelent a 183/2021. sz. Kormány rendelet, amely módosította a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendeletet, mely szerint bekerült a szabályozott szellőző rendszer kialakításának lehetősége!

Ez megteremti a lehetőségét az átfogóbb és magasabb műszaki tartalmú felújításoknak. Fontos Önnek is megismernie azt a tényt, hogy az energia hatékonyságot célzó felújítások, úgymint nyílászáró csere, homlokzati hőszigetelés révén az épület szinte légtömörré válik, azaz megszűnik a természetes szellőzés. Ablaknyitogatással pedig nem kompenzálható a természetes filtráció hiánya.

Az Automataszellőzés.hu Kft, mint az Aereco minősített partnere, garantálja, hogy a jogszabálynak mindenben megfelelő, folyamatos működésű páraszabályozott szellőzési rendszerei energia hatékony és komfortos megoldást nyújtanak jól szigetelt épületek megfelelő levegőminőségének biztosítására.

A rendszer egy fordulatszám szabályozott központi ventilátor segítségével, a kiszolgáló helyiségekben elhelyezett szabályzó elemek révén, a pillanatnyi igényeknek megfelelően távolítja el az elhasznált levegőt, miközben a tartózkodási terekben, a nyílászárókba, vagy faláttörésbe épített légbevezető elemekkel biztosítja, szintén a pillanatnyi szellőzési igényeknek megfelelően a friss levegő pótlását.

Előny az egyszerű kiépítés, mivel nincs szükség friss levegő oldalon légcsatorna hálózat kiépítésére.


Ellenőrizze le, hogy megkaphatja-e ezt a támogatást, és utána ismerje meg műszaki megoldásainkat egy helyszíni felmérésen!

Ha kérdése van a témával kapcsolatban keressen bennünket:

Telefonon:

Keresztesi Andrea 06-70-948-8100 

Email-ben pedig a peneszmentesites.hu(kukac)gmail.com email címen.