Kapcsolat

Fontos! Felmérést, ingyenes árajánlatot, szaktanácsot csak az erre rendszeresített  űrlapokon keresztül, a “Szolgáltatásaink” menüpont alatt található oldalon kérhet, az Ön által használt internetre csatlakoztatott telefonról vagy számítógépről, a kolléganőnknek telefonon adatokat bediktálva NEM!

Így tudjuk az adatvédelmi törvénynek megfelelve rögzíteni, hogy ön saját maga adta meg az adatait nekünk, nem pedig mi szereztük meg azt valamilyen illegális-fondorlatos módon.

(Valamint Gabriella ügyfélszolgálati és nem szakmai teendőket lát el a cégben, így nem fog tudni csak az egyszerűbb szakmai kérdésekre válaszolni. Ha nem tud válaszolni a feltett kérdésre, akkor meg fogja Önt kérni, hogy emailben küldje el azt, és arra majd valamelyik szakértő kollégánk fog válaszolni.)

Ügyfélszolgálatos kolléganőnk:

Gálgabi

 

 

Gál Gabriella

Telefonszáma: +36 70  779 76 79

Email címe: peneszmentesites.hu@gmail.com

 

 

 

Felmérési időpontok módosításával, felméréssel kapcsolatos kérdésekkel Keresztesi Andrea kolléganőnket hívja kérem.
Andrea telefonszáma: 06-70-948-8100 

 

Az oldal üzemeltetője: Automataszellőzés.hu Kft

Székhelyünk: 2213 Monorierdő, Monori út 14174.

Szakmai referens:  Pácser Attila

Ügyvezető: Pácser Bálintné

Visszahívjuk!

Ha kérdései vannak, de nem akar hosszadalmas levelezésbe bonyolódni
IDE KATTINTVA
kérheti, hogy hívjuk vissza.
(Kérjük megértését, ez télen amikor a legtöbben penészednek, nem azonnali, hanem 24 órán belüli visszahívást jelent.)

Önök írták, mi közreadjuk!

Ügyfeleink-vevőink, rólunk és szellőzőrendszereinkről alkotott véleményét IDE KATTINTVA olvashatja el. Fontos! Mi csak közlünk vevővéleményeket, nem írunk saját kezűleg és nem iratunk ilyesmit szövegíróval. Minden vélemény velünk valódi, személyes kapcsolatba került emberek véleménye, nincs köztük "H. Smith / Florida" vagy "Ingrid S. / Svájc" névvel valósnak feltüntetett de sehol sem ellenőrizhető vélemény. Sőt, ha szeretné, az Ön véleményét is szívesen közzétesszük itt.