Penész OFF csomag

Egészségesebb környezet 4 lépésben

Már közel 10.000 otthont tettünk egészségesebbé a végleges penésztelenítéssel

Hivatkozás másolása

Most Ön dönthet a penészmentes otthon mellett

A penész egy beindult tűzjelzőként látványosan jelzi Önnek: „otthonában egészségügyi vészhelyzet van”. Egy szellőzetlen, egészségtelen páratartalmú és levegőjű lakásban él, amely az Ön és családja életére tör. A legdrágább és legeredménytelenebb kísérlet a felszámolásában az, ha előre feltételezi, hogy Önnél vélhetően mi lesz a penész megszűntetésére a megoldás. A legfontosabb feladat a penész elleni harcban ugyanis a megfelelő diagnózis felállítása.

Helyszíni felmérés megrendelése

Megnyugtató helyszíni felmérésünkkel megállapítjuk Önnél

 • Penészedés valódi okát Penészedés valódi okát
 • Ingatlanja típusának penésztelenítési kihívásait Ingatlanja típusának penésztelenítési kihívásait
 • Majd ennek függvényében a javasolt végleges penészmentesítő folyamatot Majd ennek függvényében a javasolt végleges penészmentesítő folyamatot

PENÉSZ OFF CSOMAG: TUDJON RÓLA – DÖNTSÖN OKOSAN – ÉLJEN NYUGODTAN

Hivatkozás másolása

Ha valamelyik „penészelleni megoldás” nem jött be, az nem az Ön hibája! Egy optimális páratartalom a szabályozott szellőzés biztosítása nélkül esélye sincs a penész megszüntetésre és az egészségesebb élettérre.

Az Ön feladata csupán az, hogy megtudja, miért nem volt hatásos eddig bármely próbálkozás, miért felesleges költség áldozni rá; illetve a jövőben megfelelő információkat szerzeni az ingatlanjával kapcsolatosan, majd ezután helyesen dönteni.
A helyszíni felmérésünk pont erre hivatott.

Penész OFF csomag

Ön dönt! A felmérés után igénybe veszi a többi szolgáltatást a tőlünk kapott ajánlat alapján. FIGYELEM: Nem végzünk olyan beépítést, amit előtte szakszerűen fel nem mértünk (pl. a megtervezett rendszer egyáltalán kiépíthető-e).

 • 1. Helyszíni felmérés 1. Helyszíni felmérés Egyszerű és gyors szolgáltatás, amit mindenkinek érdemes igénybe vennie, ha penészedik a lakása. Ez az az esemény, ahol megállapítjuk a penészedés valódi okát és az ellene használható eljárást. Az ingatlana típusának besorolása is szakmai konzultációval történik.
 • 2. Szellőzőrendszer tervezés 2. Szellőzőrendszer tervezés Helyszíni felmérésen megtervezünk egy higroszabályozású szellőzőrendszert, aminek a leírását és a pontos árról szóló árajánlatot átadjuk Önnek
 • 3. Szellőzőrendszer kiépítés 3. Szellőzőrendszer kiépítés Helyszíni felmérést követően, az általunk adott árajánlat elfogadása után kerülhet rá sor. Amit ugyanakkor fontos tudni, hogy szellőzőrendszereinkre 15 éve vállalunk pénzvisszafizetési garanciát, szerződésben.

Garancia

Ha közel 20 év tapasztalattal se jönnénk rá a penészedés okára, ki se kell fizetnie a felmérést. A páravezérelt szellőzőrendszerek beépítését –  amely az optimális páratartalmú lakást biztosíthatja – pedig úgy építjük ki, hogy nemcsak a készülékekre vállalunk garanciát, hanem magára a rendszer működésére is! Írásban – szerződésben – vállaljuk, ha az általunk kiépített szellőzőrendszer mellett újra bepenészedik a lakás, akkor visszaadjuk a szellőzőrendszer árát.

Helyszíni felmérés megrendelése

Helyszíni felmérés megrendelése

Hivatkozás másolása

Vegye fel velünk a kapcsolatot és megtette az első lépést a penészmentesítés felé

Hivatkozás másolása

Mennyibe kerül Önnek a helyszíni felmérés?

Hivatkozás másolása

A helyszíni felmérés díját a központtól (1222 Budapest, Nagytétényi út 118-220) mért távolság alapján határoztuk meg. Önnek ezt a díjat kell fizetnie, ha helyszíni felmérést rendel meg tőlünk.

Megrendelés esetén a helyszíni felmérés díjából 20.000 Ft-ot jóváírunk a szellőzőrendszer árából.

Ha 0 és 30 km közötti távolságra lakik a központtól, akkor a kiszállási díj 20.000.- Ft+Áfa (azaz 25.400.- Ft).

Ha 30 és 100 km közötti távolságra lakik a központtól, akkor a kiszállási díj 25.000.- Ft+Áfa (azaz 31.750.- Ft).

Ha 100 és 200 km közötti távolságra lakik a központtól, 30.000.- Ft+Áfa (azaz 38.100.- Ft) a kiszállási díjunk.

Ha 200 km feletti a távolságra lakik a központtól, akkor pedig 35.000.- Ft+Áfa (azaz 44.450.- Ft) a kiszállási díjunk. 

Fontos!

Bármelyik kategóriába is esik, ha megrendeli az általunk tervezett szellőzőrendszert, akkor 20.000.- Ft+Áfát levonjuk a kivitelezéskor a fizetendő összegből.

Nincs más dolga, csak kitölteni a lenti űrlapot és legkésőbb a következő munkanapon keresni fogjuk Önt!

Hivatkozás másolása

Mi történik egy helyszíni felmérés alkalmával?

Hivatkozás másolása
 • Megállapítjuk a penészedés, vizesedés valódi okát.
 • Ennek ismeretében elmondjuk mi az az eljárás, amivel véglegesen megszüntethető a probléma.
 • Ha ez az eljárás az általunk alkalmazott páravezérelt szellőzés, akkor azonnal meg is tervezzük a szellőzőrendszert.
 • Rögtön el is készítjük az árajánlatot, amit szóban és online is azonnal, még a helyszínen megkap tőlünk.
 • Abban az esetben, ha nem a mi szellőző rendszerünk a megoldás a problémájára, vagy nem rendeli meg az ajánlatban szereplő rendszert, akkor csak egy kiszállási díjba került, hogy eljöttünk Önhöz, és megkíméltük attól, hogy olyan eljárásokra költsön el százezreket, amik nem oldják meg a problémáját. 
 • Ha kollégánkkal telefonon egyeztetett egy helyszíni felmérési időpontot, akkor mi küldünk Önnek egy díjbekérőt, és az egyeztetett időpontot két munkanapig tartjuk Önnek. Ezalatt kell bankszámlánkra átutalnia a felmérés díját. Az időpont akkor kerül véglegesen rögzítésre az Ön neve alatt, ha a felmérés díja hozzánk megérkezett. Ha nem utalja át ezt a díjat, akkor úgy veszzük, hogy meggondolta magát, mégsem kéri a szolgáltatásunkat és a díjbekérő kiállítását követő 48. óra után, az időpontot felszabadítjuk és más számára is elérhetővé tesszük. 
 • Ha valami közbejön és a megbeszélt időpont mégsem felel meg önnek, akkor sincsen semmi baj, ha ez nem kevesebb, mint 5 munkanappal a felmérés előtt derül ki. Ebben az esetben új időpontot egyeztetünk és a felmérés díja az új időpontra fog vonatkozni. Abban az esetben azonban, ha a megbeszélt időponthoz képest kevesebb, mint 5 munkanappal mondja le a felmérést, csak akkor tudjuk áttenni az időpontot, ha találunk ilyen rövid határidővel abba a körzetbe jelentkezőt. Ha ez nem sikerül, akkor a kiszállási díj, rendelkezésre állási díjjá módosul és adunk egy stornó számlát a felmérésről, valamint egy aktuálisat a rendelkezésre állásról.

Egyszerű történet: a kollégánk kap egy címet Debrecenben és egyet Hajdúböszörményben. Ezzel neki két kiszállási díj bevétele van, így már érdemes elindulnia Budapestről. Ha előző este az egyik címet lemondják, a megmaradt egy kiszállási díj még az üzemanyag költségét sem fedezi, (arról nem is beszélve, hogy ő sem azért dolgozik, hogy elfáradjon) de nem mondhatjuk azt a másik ügyfélnek, hogy bocs, mégsem megyünk… tehát rendelkezésre állás címszó alatt megtartjuk a lemondott cím díját is, hiszen mi mentünk volna, de nem rajtunk múlt, hogy nem kellett, és másik címet pedig már nem volt lehetőségünk mellé tenni. Hát ezért van ez a szabály.

Miért jó Önnek egy helyszíni felmérés megrendelése?

Hivatkozás másolása

Nos, több okból is.

 • A legelső és talán legfontosabb ok az, hogy egy szakértő segítségével tud teljes bizonyossággal meggyőződni arról, hogy mi okozza a lakása penészedését. Ez már önmagában megóvja attól, hogy egy rossz diagnózis miatt akár százezreket költsön el feleslegesen a penészedés megszüntetésének reményében.
 • A másik ok az, hogy most csak elképzelései vannak arról, hogy az Ön lakásának penészmentesítése nagyjából mekkora összegbe kerülne. A felméréskor mi ezt azonnal PONTOSAN megmondjuk Önnek. Így a felmérés ezt a kérdést is megválaszolja.
 • A harmadik ok pedig az, hogy egy személyes találkozón nem általánosságban beszélünk Önnel a penészedés megszüntetéséről, hanem konkrétan, az Ön lakásának a problémáira adunk válaszokat és megoldási javaslatokat.

Tehát egy helyszíni felmérés után tudni fogja, hogy mi és miért okozza a lakása penészedését. Tudni fogja, hogy ezt hogyan lehet VÉGLEGESEN megszüntetni, és azt is tudni fogja, hogy mindez mennyibe kerül. Ezeket az információkat akkor is megkapja tőlünk, ha nem rendeli meg a szellőzőrendszer kiépítését.

Szóval az a helyzet, hogy a felmérés megrendelésével nem kockáztat semmit. Ha megrendeli a szellőzőrendszert, akkor a felmérés  alapdíja ingyen volt, ha pedig nem rendeli meg vagy nem a mi eljárásunk a megoldás, akkor egy korrekt díjért egészen pontosan tudni fogja, hogy milyen eljárással, hogyan tudja megszüntetni a most még fennálló problémáját.

Szóval én azt mondom ne töprengjen sokat, az időhúzás csak a penésznek kedvez!