Rólunk

Ismerje meg a saját sztoriját rajtunk keresztül

Penészben otthon, hogy otthona ne legyen penészben

A MI történetünk. Az ÖN sikersztorija. Összesen 7 percben.

Célunk, hogy végre átülhessen a témában az anyósülésről a kormány mögé és biztos tudással dönthessen a szükséges manőverekről a VÉGLEGES penészmentesítés kapcsán.

Pácser Attila vagyok.

Csapatommal nemcsak szellőzőrendszereket építünk, amivel megszüntetjük az egészségtelen környezetet és az összes ezzel járó bajt.

De emellett ahhoz az alapvető tudáshoz hozzuk közelebb az embereket, amivel meg tudják magukat védeni azokkal a kóklerekkel és csalókkal szemben is, akik sokszázezres vagy milliós kiadásokra veszik rá őket; teljesen felesleges eljárások rájuk sózásával.

Nézzen a munkaállomások mögé és ismerjen meg minket közelebbről.

Feltételezem Önben is megfordult a kérdés. Ha annak idején többet tudok a penészről, fogadásokat köthettem volna arra, hogy egyszer majd milyen betegségei lesznek a penész miatt a környezetemben élő embereknek, vagy hány millió forintot fognak majd ezen a „szerencsejáték” névvel futó taposómalomban elherdálni.

Közel 20 éve nem egyszerű légtechnikai szerelőként kezdtem rendszereket kiépíteni (korábban kitanultam az ablakos szakmát is), hanem az informálást fontosnak tartva én hoztam létre Magyarország első, kizárólag penészmentesítéssel foglalkozó honlapját is. Amit a mai napig egyedülálló garanciával végzünk, 2005 óta.

Rendelje meg helyszíni felmérésünket Kérdése van? Kérjen visszahívást!

Akkoriban egy „véletlen sztori” következtében kerestem fel személyesen az AERECO márka képviseletét, hogy magyarázza már nekem valaki, hogy mi ez a hülyeség a csukott ablakon levegőt beeresztő készülékükkel kapcsolatban, mert ennek így semmi értelme!

Szerencsémre Király Tamás karjaiba futottam bele, aki akkor az Aereco műszaki igazgatója volt és azóta a cég ügyvezetője lett. Nagyon kedvesen és készségesen végigvezetett a bemutatótermükön és elmagyarázta, hogy az Aereco szellőzési rendszereknek mi az értelme, mire találták ki őket és hogyan működnek. Ott értettem meg, hogyan lehet megszüntetni vagy megelőzni velük a lakások penészedését.

Az akkoriban létrehozott penésztelenítő honlapomon főként háziasszonyokhoz beszéltem és elmagyaráztam nekik miért penészednek, valamint hogyan lehet a penészedést megszüntetni. Király Tamás az AERECO ügyvezetője fogalmazott velem kapcsolatban úgy, hogy én fordítom le magyarra a háziasszonyoknak, hogy az ő mérnökeik mivel is foglalkoznak. Innen datálódik a penészmentesítő létem.

17 év közös munka. Volt időnk összecsiszolódni.

Ma már egy középvárosnyi lakást tettünk véglegesen penészmentessé.

Hivatkozás másolása

Közben az Aereco minősített partnerei lettünk és több, mint 7500 lakásban működnek rendszereink. DE az évek alatt mindent magunknak kellett kikísérletezni. Amit csinálunk, egyetlen iskolában sem tanítják. Épp ezért, rengeteg tanulópénzt fizettünk az elején. Azt hiszem, hogy penészmentesítés témában Magyarországon én vagyok a legnagyobb gyakorlati tapasztalattal rendelkező személy. 

Azóta pedig már több ezer ember mesélte már el nekem a saját bejáratú külön kis drámáját és tettük a sztoriját happy end-é.

Értékek, amelyekben mi hiszünk, az Ön érdekében

Hivatkozás másolása

Mivel érjük el, hogy elégedett legyen? – erősségeink, amikkel támogatjuk elképzeléseit

Hivatkozás másolása
 • „Nem pofára tervezünk” Nemcsak meghallgatjuk, de az Öntől kapott információkra éhezünk. Az Ingatlanja típusától kezdve, a helyzet felmérésén át, az egyedi igényekig, személyre szabott és tartós megoldásokra törekszünk. Helyszíni felmérésünk is erre hivatott. Gyakran két azonos elrendezésű és alapterületű lakásba is két különböző szellőzőrendszert építünk ki. Nem azért, mert „pofára” tervezünk, hanem azért, mert teljesen más igényei vannak egy azonos méretű és elrendezésű lakásban élő nyugdíjas házaspárnak és megint más igényei egy három gyermekes családnak.
 • „Észrevétlenek vagyunk” A legköltséghatékonyabb mindig az építkezés alatt kiépített szellőzőrendszer, de a munkáink túlnyomó többségét mégis az utólag kiépített szellőzőrendszerek jelentik, ahol már lakott lakásokban kell rombolás, pusztítás és felfordulás okozása nélkül szellőzőrendszert építenünk. „Munkánk viszont nem felfordulást és káoszt jelent, hanem nyugodtabb hétköznapokat”. Ezért imádják az ügyfeleink, hogy pár óra alatt, kosz és mocsok nélkül végezzük el a speciális gépekkel a faláttöréseket, építünk ki szellőzőrendszert úgy, hogy nemhogy kőműves és festő, de még takarítónő sem szükségeltetik utána.
 • „Nem hiszünk a Ghostingolásban” Rejtélyes kifejezés. Mégis ismert a világban. Köddé válás helyett mi az utánkövetésben hiszünk. Nemcsak a kivitelezés idejére élhet a szakértelmünkkel. DE a beépítés utáni időszakban, évek múltán is hasznos információkat, emlékeztetőket fog kapni tőlünk. Többnyire e-mailek formájában. 100% Pénzvisszafizetési GARANCIA-val munkánk rizikómentes. Ezeket a páravezérelt szellőzőrendszereket olyan módon építjük ki, hogy nemcsak a készülékekre vállalunk garanciát, hanem magára a rendszer működésére is. Szerződésbe foglalva.

Mindehhez kell egy szuper csapat

Hivatkozás másolása

A csapatunk kulcsemberei összeszokott szakemberek.

Kiválasztásuk komoly kritériumok szerint történik. Lelkiismeretes, szakmailag kimagasló munkájuk minden munkafázisban visszaköszön. A papírmunkától a beépítésen át az óraműpontosan érkező „emlékeztető e-mailekig”.

Bizonyíték?

Penészmentesítés.hu számokban

 • 10.000+ véglegesen penésztelenített otthon
 • ~20 év penészmentesítő tapasztalat
 • +1000 nekünk címzett levél pozitív sztorikkal

Mégis a legnagyobb kitüntetés a számunkra

A szavak, sztorik és hálasorok, amik a nekünk küldött véleményekben mutatkozik meg.

 • Dohos szag volt mindenütt. Nagyon penészes volt a házunk, dohos szag volt mindenütt. Az “i”- re a pont az volt, amikor a 600.000 Ft-os beépített szekrényt ki kellett dobni, mert szétrohadt. Nem gondoltam volna, hogy egy szellőztetőrendszer megoldja ezt a problémát. Azóta sokkal jobb a levegő és a penész eltűnt. Amit Önök ígértek, az úgy is volt. Pontosan jöttetek, megcsináltátok, amit kell és úgy működik, ahogy el is mondtátok. Szerintem ettől több nem is kell. Szavay Levente
 • A probléma oka mindig megmaradt. Akkor fordultunk Önökhöz, amikor már egyértelmű lett, hogy a ház penészedése a szokásos praktikákkal – páragyűjtő dobozok, penészölők, gyakori szellőztetés – nem kezelhetők. A kísérletezés sok időt és még több pénzt emésztett fel teljesen feleslegesen, mert a probléma oka mindig megmaradt. Ön gyorsan kijött, felmérte, hogy a ventillátoros szellőztetés segíthet-e nálunk és garanciát vállalva az eredményre beépítették a szellőzőt. Ennek köszönhetően hosszú évek óta megszűnt a penészedés, megfelelő tartományban van a lakás levegőjének páratartalma és az ablakok sem lesznek reggelre vizesek belülről – ami miatt korábban két fa tetőablakot is ki kellett dobnunk. A rendszer működtetése nagyon egyszerű, meghibásodás nélkül megy évek óta, mindenképp megérte a befektetés. A szolgáltatásukat csak ajánlani tudom és szoktam is. Molnár Gyula, Szentendre
 • Nem győztem páragyűjtő betétet vásárolni. Én maximálisan meg vagyok elégedve, mind a készülékkel, mind a kollégákkal. 2 éve használjuk. Nagyon jól átszellőzteti a lakást és nem kell azzal foglalkoznom, hogy nem merem nyitva hagyni az ablakot, mert kihűl a lakás vagy füst lesz idebent, mire hazaérünk a munkából. Okos készülék, teszi a dolgát. Nekünk a párával gyűlt meg a gondunk. Nem győztem páragyűjtő betétet vásárolni. Azóta alig várom, hogy elindíthassam nyár végével. 1984-ben épültünk és nem fordítottak a kőművesek kellő figyelmet a lábazat szigetelésére. Talán idő- vagy anyaghiány miatt, már nem tudni. Penészesedett a fal a sarokban, majd később már az oldalsó fal is. A fiúk nagyon precízen és összehangoltan dolgoztak és ki is takarítottak. Rögtön teszt is készült, mert a keményfa ajtókkal meggyűlt a bajuk, füstölt, amikor fúrták. De körülbelül 1 óra múlva semmit nem lehetett érezni. Nekem tetszik és elégedett vagyok maximálisan. Tudom ajánlani, aki teheti szereltesse be, nem éri csalódás. Ui: egész más a hőérzet. 24 C° párában vert a víz, most 21 C° szárazan nagyon kellemes és más érzés. Ajánlani tudom csak, megtérül. Mellette az egészség a legfontosabb. Igen, ez is gondunk volt, mert a párától mindig köhögtünk. Dóczy Ferencnè, Csorna
 • Életünk egyik legjobb befektetése volt a szellőzőrendszer kiépítése. Akkor döntöttük el, hogy kiépítjük a rendszert, amikor több százezer forintért kifestettük a házat és ahogy bejött a fűtési szezon, hihetetlen módon elkezdett penészesedni a fal. Az ablakok párásak voltak...élhetetlen volt a ház. A két kiskorú gyermekünk egészségéért is aggódtunk! Szinte hihetetlen volt, hogy a beépítés után nem kellett többet Szavo-t használni. Penészmentes lett a ház és nem vizesek az ablakok sem a párától. Életünk egyik legjobb befektetése volt a szellőzőrendszer kiépítése, pedig nem igazán hittünk benne előtte! A két kolléga, akik kiépítették a rendszert, maximálisan profik! Mindenre figyeltek (takarításra is). Köszönünk még egyszer mindent! Szabó Zsolt és családja, Kisszállás
 • Hagytak időt, hogy átgondoljam a lehetőséget. Azért döntöttem az Önök szolgáltatása mellett, mert a doh- és penészszagot nem lehetett már elviselni. Ha beléptünk a házba, ezt lehetett erősen érezni. Sokáig kerestük a megoldást, sok mindent kipróbáltunk. Nagyon sok idő és energia ment el azzal, hogy a megfelelő megoldás jó legyen. Sajnálom, hogy nem önöket kerestem meg rögtön. Szinte azonnal, négy nap elteltével érkeztek meg a helyszíni felmérésre, konzultációra. Tetszett, hogy mint lehetőséget ajánlották fel és nem erőltették rám, hogy ez a jó megoldás. Nem kellett rögtön megállapodni, nem volt előleg – ami sajnos a mai világban így működik –, hagytak időt, hogy átgondoljam a lehetőséget. A covid első hulláma tombolt, amikor a beépítésre sor került. A szakemberek maszkban, védőruhában, takarítóeszközökkel felszerelve érkeztek. Gyorsan, pontosan, tisztán dolgoztak, gyakorlatilag kosz nélkül. Minden remekül működik. A dohszag eltűnt. A házamban friss a levegő. Ajánlani tudom mindenkinek, aki penésszel küzd. A beüzemelés utáni 2 év múlva is segítőkész szakemberektől tudok tanácsot kérni. Ha úgy adódik, más céget, illetve szolgáltatást is tudnak ajánlani. Vargáné Balog Katalin, Balatonfűzfő
 • Mintha egy erdő közepén állnék. A rendszer egy nagy belmagasságú "műterem lakás" - ban lett kiépítve, ahol a lányom lakik, én pedig a közvetlen szomszédja vagyok. Bevallom, amikor átmentem hozzá, soha nem éreztem penészszagot. Viszont amikor kiépült a szellőztetőrendszer, bármikor, amikor átmegyek, mintha egy erdő közepén állnék. Egy nagy hegy tetején. Ami ennél sokkal lényegesebb, hogy a lányom sem rágja a fülem, hogy csináljak már valamit ez ellen a bűz ellen. Sőt, néha, amikor meglátogatom, látványosan nagy levegőt vesz, lassan kifújja, elmosolyodik és azt mondja: " jól döntöttél apu, amikor a peneszmentesites.hu -ra először írtál..." És még valami lényeges dologról: a rendszer telepítése gyorsan, halkan, koszmentesen, szinte észrevehetetlenül történt! János a 2. kerületből
 • Megszűnt a klasszikus penészszag és megszűnt maga a penészedés. Semmilyen addig ismert módszer, praktika által nem megszüntethető penészedés volt a motiváció egy két generációs ház régebbi lakrészében, hogy megoldást találjak arra, hogy egészségesen lakható legyen. A kiépítés után megszűnt a klasszikus penészszag és megszűnt maga a penészedés! Azért volt “váratlan”, mert addig semmilyen módszerrel ez nem történt meg, bár nyilván ezt várta volna az ember. Önök korrektek, pontosak voltak, amit ígértek, azt a módszer tökéletesen teljesíti! Fontos az is, hogy az után követéssel, a fűtési szezon előtt és után érkező e-mailek évek óta figyelmeztetnek az optimális működés megtartására. Nem ért véget csupán a beszereléssel a kapcsolat! Lelkiismeretes, erős hivatástudattal rendelkező cég! Üdvözlettel: Mónika
 • Télen is nyitott ablakkal szellőztessünk. Két éve küzdöttünk a penésszel a lakásunkban, amit akkor vettünk. Két – azóta három – kisgyermek él a családban, a fiam asztmás és porallergiás is. Az ezerféle szer, amit kipróbáltunk a penész ellen, már önmagában egy vagyon volt. Főleg, hogy ezek se túl egészségesek a gyerekeknek. A maceráról, az állandó idegeskedésről, hogy megint hol lesz vastagon penész a falon, már nem is beszélve. Az, hogy télen is nyitott ablakkal szellőztessünk folyton, nem opció gyerekek mellett. Most meg ebben az energiaválságban főleg nem az utcát akarja fűteni az ember. A penésszel együtt élni pedig végképp nem opció, hiszen amellett. hogy tönkre teszi a bútorokat, a falainkat, állandó büdöset okozva a lakásban, az egészségünk még ennél is fontosabb. Végleges megoldás kellett. Akkor találta Önöket a férjem. Szkeptikusak voltunk picit az első találkozásig, nem tudtuk ugyanis a penész okát. De a felmérést végző kollégájuk a szakértelmével, teljesen meggyőzött minket. Méréseket végzett, hogy lássuk, valóban nem külső vagy lábazati ázás okozza, hanem a belső párásodás. Innentől már nem volt kérdés a számunkra, hogy ez lesz a megoldás. Ami váratlan pluszként érkezett a rendszer mellé, az az állandó friss levegő a lakásban. Nem szeretek sok illatot használni. Az állandó légfrissítőzést nem tartom jó dolognak. Így viszont folyamatosan tiszta és friss a levegő, olyan módon, ami nem kavarja a port. Szintén pluszként említeném a télen sokkal gyorsabban száradó ruhákat. Persze sokan használnak szárítógépet manapság. Főleg most a válságban, szerintem pozitív, ha minél több gép kiiktatható. Nagyon szimpatikus volt a cégnél a korrekt leírás, amit sok éves tapasztalataik alapján adnak arról, hány féle módon próbálnak bőrt lehúzni kétségbeesett emberekről más "szakemberek". Ez volt az egyik, ami miatt bizalmat szavaztunk és felmérést kértünk. A felmérés után a profizmus, a szimpatikus hozzáállás szintén. Az évek alatt azóta is sok szakember járt nálunk ilyen-olyan okból. Tudjuk, milyen stressz, hogy vajon megint milyen kiállású, megjelenésű, hozzáállású szakembert kell beengedni az otthonunkba. Nos, Önöknél ettől nem kell félni. A kivitelező csapat is tisztelettudó, rendezett megjelenésű, tiszta, gyors munkát végző emberekből állt. Nagyon szimpatikus az is, hogy azóta is minden ősszel és tavasszal e-mailben felhívják a figyelmünket az indítás vagy leállítás mikéntjére, a tisztításra – amihez nem kell soktízezerért minden évben szakember, mint egy légkondinál. Így érzi a megrendelő, hogy nincs elfelejtve attól, hogy kifizette azt, amit ki kell, hanem a cégnek tényleg fontos, hogy évekig elégedett is legyen a használója. Erre talán másnál nem is láttunk még példát. A legfontosabb, hogy miután beszerelték a rendszert, két hét múlva nyoma sem volt a penésznek, a falak kiszáradtak, nem málik vissza a tapéta, nincsenek vizes foltok a falon. Egy percig nem bántuk meg, minden forintját megérte Jahutka-Nagy Vera és családja, XX.kerület
Érdekel az összes történet

Az Ön helyzete nem egyedi

Hivatkozás másolása

A penész elleni küzdelem története kanyarodhat jobbra-balra, ugyanis mindig a kapott információk vagy azok hiánya jelöli ki az utunkat.

Ha valamelyik „penész elleni megoldás” nem jött be, az nem az Ön hibája! Akkor még nem tudta, amit most már tud: az optimális páratartalom a szabályozott szellőzés biztosítása nélkül esélye sincs a penész megszüntetésre és az egészségesebb élettérre. Az Ön feladata csupán az, hogy megtudja, miért nem volt hatásos eddig bármely próbálkozás, miért felesleges költség áldozni rá; illetve a jövőben megfelelő információkat szerezni az ingatlanjával kapcsolatban, majd ezután helyesen dönteni.

A helyszíni felmérésünk pont erre hivatott. Azok, akik igénybe veszik, rálépnek a penészmentes és egészségesebb környezet útjára.