Méregmentes megoldások

Ezen az oldalon egy zseniális termékcsoportot ismerhet meg.
A MOLDILESS, MOLDIKIT és MOLDIPROTECT márkanév olyan penész és baktériumölő tulajdonsággal rendelkező termékeket takar, amelyek teljesen méregmentesen fejtik ki hatásukat.

Ezek a termékek a következők:

 • Moldiless penész és baktériumölő spray
 • Moldikit javító készlet, penészes falfelületek javításához, újrafestéséhez.
 • Moldiprotect gombaölő nanokompozit, adalékanyag, diszperziós és mészalapú festékekhez

Amikor először találkoztam ezekkel a készítményekkel, fel kellett rúgnom az egyik legfontosabb szabályt, amit évek óta betartottam, a penészmentesítéssel kapcsolatos tevékenységeimben.

Ez a szabály pedig a következő volt: ami a penészt ténylegesen megöli, az nem az én termékem, mert mérgeket nem árulok.

Van két dolog, amikhez bármi áron tartom magam:

 • Nem vagyok hajlandó semmilyen egészségre káros anyagot sem forgalmazni, sem reklámozni, sem pozitív színben feltüntetni.
 • Kizárólag olyan terméket vagyok hajlandó árulni, és csak olyan szolgáltatást vagyok hajlandó
  végezni, amihez nyugodtan adhatom az arcomat, nevemet, kisbetűs rész nélkül.

De miről is van szó?

Eddig azok a készítmények, amelyeknek penészölő tulajdonsággal rendelkeztek, szinte kivétel nélkül mind erős mérgek vagy egészségre ártalmas maró anyagok-vegyszerek voltak. Ön a konyhájában, fürdőszobájában milyen lemosó és takarítószereket használ?

méreg1Vegyszereket, savakat, lúgokat. Igaz? Még a legenyhébb tisztító hatással bíróra is ráírták, hogy mit kell tenni bőrre, szembe kerülés esetén, mit kell mondani az orvosnak mérgezés gyanújakor, és az is rajta van, hogy a gyerekektől tartsa távol. Természetes, hogy nem örömmel, de ezeket az anyagokat használja, hiszen valamivel el kell távolítania a szennyeződéseket és el kell pusztítania az egészséget veszélyeztető baktériumokat, kórokozókat és persze a penészt is!

Mit szólna ahhoz, ha azt mondanám, hogy bátran dobja ki ezeket a mérgeket, mert ajánlok helyette olyan általános tisztító és lemosó szert, amiben semmi mérgező sincs?

Nem csak egyszerűen nem mérgező, hanem kizárólag élelmiszerként bevizsgált, kiváló minőségű alapanyagokból készül!

Magyarán, ha elöl felejti a flakont és az gyermek kezébe kerül, a legnagyobb probléma csak az lehet, hogy sokkal hamarabb fogy el, mint ahogy azt Ön tervezte!

 De a leglényegesebb információt ki ne felejtsem: tökéletesen elpusztítja a penészt!
(Amikor először meghallottam ezt az információt, én is pont ilyen hitetlenkedve néztem, mint most Ön! Méreg nélkül elpusztítani a penészt?!)

Higgyen nekem, nálam szkeptikusabb embert nehezen találni. Ezért kipróbáltam, teszteltem a készítményeket is (sőt, ismeretségi körömben sokakkal teszteltettem), és körbejártam magát a technológiát is, amennyire csak lehet. De nem tudtam hibát találni benne.

Mégpedig a következő okok miatt:

 • Minden hatóanyaga élelmiszerként bevizsgált alapanyag.
 • Nemhogy nem méreg, hanem a készítmény a szervezet egészséges működését elősegítő gyógy- és fűszernövények hatóanyagainak egyvelege.
 • Tisztító hatása megegyezik a hasonló képességekkel bíró, de mérgekből összeállított anyagok tisztító hatásával.
 • Magyar kutatók fejlesztése, hazánkban gyártva, a hazai alapanyagokat előnyben részesítő anyagbeszerzéssel.
 • Garantáltan megöli a penészgombákat, és az egészségre ártalmas egyéb kórokozók és baktériumok jelentős részét, valamint több vírus ellen is tökéletesen hatásos.
 • Minden háziasszony, akinek kipróbálásra adtunk belőle elégedett volt vele, és mióta forgalmazzuk is (2010 nyarán kezdtük),  csak pozitív visszajelzéseket kaptunk róla.

Tehát nem csak elméletben, de gyakorlatban is bizonyított mindegyik termék. Ha az egeret a “Méregmentes megoldások” menügomb fölé viszi, akkor minden termékről talál egy-egy részletes ismertető oldalt, ahol a lap alján található űrlapon meg is rendelheti azt.

Visszahívjuk!

Ha kérdései vannak, de nem akar hosszadalmas levelezésbe bonyolódni
IDE KATTINTVA
kérheti, hogy hívjuk vissza.
(Kérjük megértését, ez télen amikor a legtöbben penészednek, nem azonnali, hanem 24 órán belüli visszahívást jelent.)

Önök írták, mi közreadjuk!

Ügyfeleink-vevőink, rólunk és szellőzőrendszereinkről alkotott véleményét IDE KATTINTVA olvashatja el. Fontos! Mi csak közlünk vevővéleményeket, nem írunk saját kezűleg és nem iratunk ilyesmit szövegíróval. Minden vélemény velünk valódi, személyes kapcsolatba került emberek véleménye, nincs köztük "H. Smith / Florida" vagy "Ingrid S. / Svájc" névvel valósnak feltüntetett de sehol sem ellenőrizhető vélemény. Sőt, ha szeretné, az Ön véleményét is szívesen közzétesszük itt.