Szolgáltatásaink

 

A helyszíni felmérés

A helyszíni felmérés, az az egyszerű és gyors  szolgáltatásunk, amit mindenkinek érdemes igénybe vennie, ha penészedik a lakása. Ez az az esemény, ahol megállapítjuk a penészedés valódi okát, és az ellene használható eljárást. Ebben az esetben a legfontosabb dolog, annak megállapítása, hogy létezik-e olyan módszer, eljárás, amely a penészedést véglegesen meg tudja szüntetni?

Ha létezik, akkor az esetek többségében, olyan eljárásról beszélünk, amely általunk használt módszer, így rögtön adunk is egy egyösszegű árajánlatot. 

Ha másik, általunk nem használt eljárás jelenti a megoldást (például talajvíz okozza a penészedést), akkor segítséget nyújtunk a megfelelő eljárás/módszer kiválasztásához, és szakmai segítséget nyújtunk akár az árajánlatok összehasonlításához is, külön díjazás nélkül.


  • Szellőzőrendszer tervezés, és a kivitelezés műszaki ellenőrzése.

    Ekkor szintén helyszíni felmérést követően megtervezünk egy higroszabályozású szellőző rendszert, aminek a pontos leírását a beépítendő készülékek típusának és a beépítés pontos helyének megnevezésével átadjuk Önnek, így ennek alapján akár saját maga, akár az Ön által megbízott vállalkozó kiépítheti a szellőző rendszert. A rendszertervezési díj, egy darab radiális ventilátorra épülő rendszer esetében 35.000.- Ft + Áfa, központi ventilátoros rendszerek esetében 50.000.- Ft + Áfa. Az elkészült rendszert, külön díj felszámítása nélkül, csak kiszállási díj fejében a helyszínen ellenőrizzük és hagyjuk jóvá.

Amennyiben úgy dönt, hogy a megtervezett rendszer kivitelezését velünk végezteti el, a rendszertervezési díjat teljes egészében beleszámítjuk a kivitelezési költségekbe, tehát az nem jelent Önnek külön kiadást!

Ha ezt a szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, akkor a helyszíni felméréshez tartozó űrlapot kell kitöltenie, és amikor az egyeztetés miatt hívjuk kell elmondania, hogy szellőző rendszert terveztetni szeretne velünk, kiépítés nélkül. Ezt az űrlapot a következő gombra kattintva találja meg:


És persze legfőbb és alapvető szolgáltatásunk a szellőzőrendszerek kiépítése.
De erre csak a helyszíni felmérést követően, az általunk adott árajánlat elfogadása után kerülhet sor. Amit ugyanakkor fontos tudni, hogy szellőzőrendszereinkre 15 éve vállalunk pénzvisszafizetési garanciát, szerződésben. Ez a szerződés garantálja, hogy Ön nem az ablakon fogja kidobni a pénzét, amikor szellőzőrendszert vesz tőlünk. Ha a rendszer kiépítése után visszatérne a lakásába a penészedés, a szerződésnek megfelelően, mi egy alkalommal (saját költségünkön) javíthatjuk, bővíthetjük, módosíthatjuk a rendszert. De ha ezek után sem szűnik meg a penészedés, akkor teljes egészében visszaadjuk a szellőző rendszer árát. Azért ez elég meggyőző garancia, nem?
Nos, be kell vallanom utoljára ilyen eset 2009-ben fordult elő. Több, mint 7500 penészmentesített lakással a hátunk mögött, biztos lehet benne, hogy nem Önnél fogunk gyakorolni, abban reménykedve, hogy végre biztosan sikerül majd….
Úgyhogy szerintem ne habozzon, kérjen egy helyszíni felmérést. Ott minden kérdésére választ kap majd amiben most még nem biztos. Megtudja pontosan miért penészedik, mennyibe kerülne és milyen elemekből állna a szellőző rendszere, amivel meg tudjuk szüntetni a problémáját.
Szóval higgyen nekem, nem érdemes tovább hezitálni. Egy felmérés, és az ott kapott szaktanácsadás simán megér 18 ezer forintot, minden mást csak utána kell eldöntenie. Kattintson itt feljebb a zsupszkulcsra, és töltse ki az űrlapot!