Szolgáltatásaink

 

 • Ingyenes árajánlat készítése

  A legegyszerűbb és Öntől a legkevesebb energiát követelő szolgáltatásunk az ingyenes árajánlat készítése. Amennyiben szeretné megtudni, hogy mennyibe kerülne lakásának higroszabályozású szellőző-rendszerrel történő végleges penészmentesítése, kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet, és csatolja hozzá a háza, vagy lakása alaprajzát. Természetesen, egy építész által készített alaprajz több részletet árul el nekünk, de ha nincs meg az eredeti tervrajz, akkor elég lesz a kézzel rajzolt „Móricka rajz” is.

  Ennek a szolgáltatásunknak több hátránya is van: az egyik az, hogy lassú. Ugyanis hetente általában egy irodai napot töltünk csak az ajánlatok elkészítésével. Ha ilyenkor felmerül valamilyen kérdés, és nem tudjuk Önt azonnal telefonon elérni, akkor félretesszük az adatlapját és csak a következő héten tudjuk befejezni.
  A másik az, hogy ezt a lassú és körülményes szolgáltatást is, csak májustól októberig tudjuk nyújtani. Ugyanis októbertől májusig annyi a munkánk, hogy egyszerűen nem tudunk időt szánni erre a feladatra. Hasonlóképpen vagyunk mi is, mint a klímások, csak éppen – az évszakokat tekintve – fordítva. Nekünk a fűtési időszak a “szezon” így amikor ebben az időszakban szeretne ingyenes ajánlatot kérni tőlünk, az olyan, mint amikor nyáron azt mondja egy klímásnak, hogy ugorjon át megnézni, hogy szerinte ki lehet-e önhöz építeni klímát? Nem nagyon fog ráérni, mert a konkrét megrendelőit sincsen ideje kiszolgálni, nemhogy az érdeklődőkkel időt tölteni…
  Mi hasonlóképpen vagyunk. Amikor azoktól az ügyfeleinktől akik fizetnének a szolgáltatásunkért, kénytelenek vagyunk 1-2 hét türelmet kérni csak a felmérés elvégzéséhez, olyankor sajnos az ingyenes szolgáltatás rovására kell, hogy menjen a zsúfoltság.


 

 • A helyszíni felmérés

  A helyszíni felmérés, az az olcsó és gyors  szolgáltatásunk, amit mindenkinek érdemes igénybe vennie, ha penészedik a lakása. Ez az az esemény, ahol megállapítjuk a penészedés valódi okát, és az ellene használható eljárást (eljárásokat). Ebben az esetben a legfontosabb dolog, annak megállapítása, hogy létezik-e olyan módszer, eljárás, amely a penészedést véglegesen meg tudja szüntetni? Ha létezik, akkor az esetek többségében, olyan eljárásról beszélünk, amely általunk használt módszer, így rögtön adunk is egy árajánlatot.

  Ha másik, általunk nem használt eljárás jelenti a megoldást (például talajvíz okozza a penészedést), akkor segítséget nyújtunk a megfelelő vállalkozó kiválasztásához, és szakmai segítséget nyújtunk az árajánlatok összehasonlításához.

FONTOS! Ha általunk nem alkalmazott eljárás a megoldás, akkor nem mi ajánlunk vállalkozókat, hanem mi mondjuk meg a megfelelő eljárást. A vállalkozókat Önnek kell a lakókörnyezetében megtalálnia, és mi az általuk adott árajánlatok és az abból (vagy telefonos konzultációból) következtethető szakmai hozzáértés alapján segítünk kiválasztani a megfelelő szakembert. Ezért sem Öntől, sem a vállalkozótól semmilyen ellenszolgáltatásra nem tartunk igényt.

Ugyanakkor azt is fontos tudnia, hogy a helyszíni felmérés, az árajánlat elkészítése, vagy a megfelelő szakember kiválasztása ingyenes szolgáltatásunk, de az ehhez tartozó kiszállásnak díja van.  Ennek pontos részleteiről  a helyszíni felmérés megrendelésére szolgáló űrlap alatt olvashat, melyet a következő gombra kattintva érhet el:


 • Szellőzőrendszer tervezés, és a kivitelezés műszaki ellenőrzése.

  Ekkor szintén helyszíni felmérést követően megtervezünk egy higroszabályozású szellőző rendszert, aminek a pontos leírását a beépítendő készülékek típusának és a beépítés pontos helyének megnevezésével átadjuk Önnek, aminek alapján akár saját maga, akár az Ön által megbízott vállalkozó kiépítheti a szellőző rendszert. A rendszertervezési díj, egy darab radiális ventilátorra épülő rendszer esetében 35.000.- Ft + Áfa, központi ventilátorok esetében 50.000.- Ft + Áfa. Az elkészült rendszert, külön díj felszámítása nélkül, csak kiszállási díj fejében a helyszínen ellenőrizzük és hagyjuk jóvá.

Amennyiben úgy dönt, hogy a megtervezett rendszer kivitelezését velünk végezteti el, a rendszertervezési díjat teljes egészében beleszámítjuk a kivitelezési költségekbe, tehát az nem jelent Önnek külön kiadást!

Ha ezt a szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, akkor a helyszíni felméréshez tartozó űrlapot kell kitöltenie, és amikor az egyeztetés miatt hívjuk kell elmondania, hogy szellőző rendszert terveztetni szeretne velünk, kiépítés nélkül. Ezt az űrlapot a következő gombra kattintva találja meg:


 

  • Helyrehozzuk, bármennyire is elrontották…  

    

 

Önnek is van ventilátora, légbevezetője, résszellőzője és mind emellett boldogan tenyésző penésze is? Sajnos ez gyakoribb dolog, mint gondolná, és higgyen nekem: nincs vele egyedül.  Az elmúlt években azt kell észrevennünk, hogy ma sokkal több, lakáspenész ellen kiépített használhatatlan “szellőzőrendszer” létezik, mint használható. A másik szinte hihetetlen szám, amit saját tapasztalatunkból látunk, hogy amire eljut valaki oda, hogy elszánja magát egy végleges megoldást jelentő eljárás megvalósításáig, legalább ugyanannyit költ egyéb, penészmentesítésre a gyakorlatban alkalmatlan, de olcsónak tűnő eljárásokra.   Ez a szolgáltatásunk akkor szól Önnek, ha már sokat költött penészedés elleni szellőzőkre-ventilátorokra, és mégis penészedik a lakása. Az egész dolog azzal kezdődik, hogy kimegyünk, és megnézzük mi történt eddig. Kiderítjük, miért penészedik, és miért nem volt hatékony az eddig alkalmazott megoldás. Majd természetesen adunk megoldási javaslatot is a végleges penészmentesség elérésére is.   Eddig, ez a szolgáltatásunk nem kerül önnek a kiszállási díjon felül, egyetlen forintjába sem!   Sokszor a problémát néhány ezer forintos javításokkal helyre lehet hozni, mert pl. a légbevezetőket nem megfelelő módon építették be, akik szerelték eredetileg. De természetesen olyan példát is tudunk mondani, ahol azzal kell szembesülnie a tulajdonosnak, hogy több százezer forintot költött el teljesen feleslegesen, és a mi megoldási javaslatunk kivitelezése is ennyibe kerülne. De a legáltalánosabb megrendeléseink azok a nem működő, vagy csak félig működő szellőző rendszerekhez kapcsolódnak.

Fontos! Amennyiben például szellőző rendszert épített ki Önnél valaki, és az nem működik, akkor a kiépített rendszer elemeit felhasználva (amennyiben azok felhasználhatóak) készítünk egy működőképes rendszert, és akkor is vállaljuk rá a 100% pénzvisszafizetési garanciánkat, ha annak minden elemét más vitte oda, és mi csak megfelelő módon építettük be őket.

Így az eddig elköltött pénzéből lehetőleg minél többet próbálunk  beleépíteni egy működőképes rendszerbe, hogy végre le tudhassa ezt az egész problémát véglegesen.  Persze ennek a szolgáltatásunknak a konkrét részleteiről egy helyszíni felmérés során tudunk beszélni, amit erre a gombra kattintva tud megrendelni: